Tjenester

Vår målsetting er å være en trygg og kvalitetsbevisst totalentreprenør som leverer solide løsninger til våre kunder. Angvik Grytnes Entreprenør inngår som ett av flere samarbeidende selskap i Angvik Gruppen, og vi har ett nært samarbeid med Angvik Prosjektering og Angvik Utvikling. Som sertifisert Miljøfyrtårn-bedrift ønsker vi å legge stor vekt på HMS bærekraft og miljø i våre prosjekter.

Bygg

Vi utfører både nybygg og rehabilitering, og har lang og bred erfaring fra ulike typer byggeprosjekter.

Vi er opptatt av å ha en trygg og god byggeprosess. Dette gjør vi med å ha solid prosjektledelse og god styring, samt egne dyktige fagarbeidere som utfører det meste innen tømrer og betongarbeider.

Vi har sentral godkjenning for utførelse i tiltaksklasse 3. I tillegg har vi sentral godkjenning i andre tiltaksklasser både for prosjektering og for utførelse for å kunne bistå våre kunder på flere områder i byggeprosessen.

De fleste prosjekter utføres som totalentrepriser.

Vi utfører både nybygg og rehabilitering, og har lang og bred erfaring fra ulike typer byggeprosjekter.
Bygging i Molde

Anlegg

Solid erfaring fra ulike anleggsprosjekter.

Vi har lang erfaring i bygging av bl.a småkraftverk, trafostasjoner, damanlegg og nettanlegg, samt renseanlegg til offentlige og private kunder. Vi utfører også nybygging og rehabilitering av mindre bruer.
Vi har dyktige fagfolk i betongfaget med bred erfaring fra store og små betongprosjekter.
Vi har sentral godkjenning i utførelse av plasstøpte betongkonstruksjoner i tiltaksklasse 3.

Solid erfaring fra ulike anleggsprosjekter. Ny Rema 1000 - Molde Storsenter
Anleggsarbeid Rema 1000 - Molde Storsenter

Rehabilitering

De siste årene har vi utført mange store oppdrag med rehabilitering.

Nye energikrav og stadig nye brukerbehov blant våre kunder har medført at vi de senere årene har hatt mange større rehabilitering- og ombyggingsoppdrag.

Vi har utført rehabilitering og ombyggingsprosjekter på mange butikker, barnehager, skoler, samt offentlige næringsbygg og helsebygg.

Mange borettslag har gjennomført omfattende fasaderehabilitering de siste årene, og vi har utført mange oppdrag med skifte av tak, vinduer, dører, etterisolering og fornyelse av tak og fasader.

Rehabilitering Skrenten borettslag
Rehabilitering Skrenten borettslag.

Restaurering

Vi bidrar til å ivareta gode håndverkstradisjoner og ærverdige bygg.

Vi har i løpet av de siste 15 årene vært involvert i mange av de største restaureringsjobbene i vår region. Denne tillitten verdsetter vi høyt og tilstreber at kunden skal få bygget i den stand og utførelse det krever for at det skal gjenoppstå i all sin fordums prakt.

Våre dedikerte og dyktige håndverkere  er lidenskapelig opptatt av arbeidet sitt med gamle bygninger. Vi har eget snekkerverksted hvor historiske detaljer repareres og hvor det gjenskapes detaljer fra det originale bygget.

Vi har sentral godkjenning i arbeid på bevaringsverdige byggverk. I flere av prosjektene har vi arbeidet nært med riksantikvar og fylkeskonservator.

Angvik Grytnes Entreprenør – restaurering Angvik Gamle Handelssted
Angvik Gamle Handelssted

Service og vedlikehold

Vi har eget serviceteam som utfører større og mindre vedlikeholdsoppdrag for våre faste kunder.

 Bunnpris har i mange år vært en av våre faste kunder, og vi har lang erfaring med både nybygg og ombygging av butikkbygg. Vi har også rammeavtale om vedlikeholdstjenester med Angvik Eiendom, Molde kommune, Rauma kommune, Statens Vegvesen, Kystverket og Statsbygg SF.

Ta gjerne kontakt med vår serviceavdeling: [email protected]

Vi har eget serviceteam som utfører større og mindre vedlikeholdsoppdrag for våre faste kunder.

Denne nettsiden bruker cookies. Ved å fortsette å bruke denne nettsiden samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler.