Om oss

Angvik Grytnes Entreprenør er totalentreprenør innen bygg og anlegg med kunder fra hele Møre og Romsdal.

Angvik Grytnes Entreprenør - Totalentreprenør bygg og anlegg

Et selskap med stolte tradisjoner

Angvik Byggkompani og Grytnes Entreprenør fusjonerte i 2020 til Angvik Grytnes Entreprenør as. Selskapet ble med dette et av Møre og Romsdals største entreprenørselskap med over 60 ansatte.

Vi skal fortsette å være en solid lokal entreprenør med utgangspunkt både i Angvik og Sunndal, med hele Møre og Romsdal som vårt marked.

Vi tilbyr tjenester som omfatter bygging og rehabilitering av næringsbygg og anlegg, både til offentlige og private byggherrer. 

Angvik Grytnes Entreprenør inngår som ett av flere samarbeidende selskap i Angvik Gruppen, og vi har ett nært samarbeid med Angvik Prosjektering og Angvik Utvikling. 

Vi skal fortsatt være en trygg og kvalitetsbevisst entreprenør som leverer solide løsninger til våre kunder. 

Som sertifisert Miljøfyrtårn-bedrift ønsker vi å legge stor vekt på bærekraft og miljø i våre prosjekter.

Angvik Byggkompani

Angvik Byggkompani er en solid håndtverksbedrift som er del av en tradisjonsrik familievirksomhet som har sine røtter i Angvik tilbake til 1881. Selskapet har sin styrke innen tre- og tømrerfag, og har etablert seg som en kunnskapsrik og foretrukken leverandør spesielt innen ombygging og rehabilitering av næringsbygg. Øystein Angvik har ledet bedriften de siste 20 årene.

Grytnes Entreprenør

Grytnes Entreprenør er et familieeid selskap fra Sunndalen som har en stolt historie gjennom tre generasjoner, siden etableringen i 1946 av byggmester Gunnar Grytnes. Gunnar Grytnes deltok i gjenoppbyggingen av sunndalssamfunnet og industrieventyret som startet med Aura-utbyggingen i sunndalsfjellene og etableringen av Årdal og Sunndal Verk på 50-tallet. Fra 1969 overtok sønnen Einar Grytnes som bygde opp Grytnes Entreprenør og Grytnes Betong til to solide lokale bedrifter innen bygg og anlegg. Tredje generasjon ved Tine Grytnes Laskerud overtok i 2004 og har ledet Grytnes-bedriftene siden.

Angvik Gruppen

Lokal verdiskaping siden 1881

J. K. ANGVIK ble etablert i 1881 av Jon K. og Gurianna Angvik. Det innledet en allsidig virksomhet som ga opphav til at 12 av deres 14 barn startet egne bedrifter i Angvik og Kristiansund. Dette ble et handelshus med aktiviteter i en rekke bransjer innen handel, industri, kraftverk, land-bruk, ferge- og rutebilselskap.

Denne nettsiden bruker cookies. Ved å fortsette å bruke denne nettsiden samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler.