Jobb med oss

Vår målsetting er å være en trygg og kvalitetsbevisst arbeidsgiver som leverer solide løsninger til våre kunder. Angvik Grytnes Entreprenør inngår som ett av flere samarbeidende selskap i Angvik Gruppen, og vi har ett nært samarbeid med Angvik Prosjektering og Angvik Utvikling.

Kanskje er du vår nye kollega?

Vi er alltid på jakt etter nye dyktige kollegaer og kan tilby arbeid med faglig
interessante, varierte og utfordrende byggeprosjekter. Angvik Grytnes Entreprenør har et godt arbeidsmiljø med dyktige kolleger og ryddige arbeidsforhold. Vi har gode ordninger for pensjon og andre ytelser.

Ta kontakt med oss for en uformell og uforpliktende prat.

Angvik Grytnes prosjekt og planlegging Sunndal vannverk

Fagarbeideren settes høyt hos oss.

Vårt mål er å alltid ha en stor andel lærlinger blant våre fagarbeidere og har lang erfaring med håndtering og opplæring av lærlinger.

Som lærling hos oss får du relevante oppgaver i forhold til ditt fagbrev, men samtidig vil du få delta på og få god innsikt i hele byggeprosessen. 

Vi har YSK lærlinger som går 4 års løp i kombinasjon med skolegang og læringer fra 2 årig utdanningsløp. Jenter oppfordres til å søke.

Vi er tilknyttet Opplæringskontoret for Sunndal, Nesset, Gjemnes og Tingvoll.

Send søknad til [email protected] 

Angvik Grytnes Entreprenør– Ombygging NAV Roseby Vest

Denne nettsiden bruker cookies. Ved å fortsette å bruke denne nettsiden samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler.