Signerte kontrakt med Sykehuset SNR

Akuttsykehuset-snr-hjelset
Mandag 21. juni signerte vi kontrakt med SNR-prosjektet for bygging av den tekniske sentralen for Sykehuset Nordmøre og Romsdal.

Den tekniske sentralen for Sykehuset Nordmøre og Romsdal skal inneholde tunge tekniske anlegg som skal forsyne akuttsykehuset med energi. I den nye kontraktstrategien har Helse Møre og Romsdal delt opp SNR-prosjektet i flere sidestilte entrepriser som legger til rette for at også lokale aktører kan vinne oppdrag i prosjektet. Angvik Grytnes Entreprenør leverte det beste tilbudet målt på kvalitet og pris, og kontrakten har en verdi på ca 28. mill. kroner.

Sykehuset SNR
Alle foto: Helse Møre og Romsdal. Fra venstre Øystein Angvik, daglig leder i Angvik Grytnes, Heidi Nilsen, leder av prosjektstyret for SNR, Tine Grytnes Laskerud, styreleder i Angvik Grytnes, Helge Hestad, utbyggingssjef for SNR, Anders Solem, prosjektleder i SNR-prosjektet

– Det er spesielt gledelig at en lokal aktør vant dette oppdraget. De kan være stolte over å ha nådd opp i konkurransen om denne kontrakten. Dette er det første bygget som blir reist på sykehustomta og byggearbeidet vil starte opp tidlig i høst, sier Heidi Nilsen, leder for prosjektstyret.

Les mer om sykehusprosjektet på helse-mr sine nettsider.

Helse-mr 24.06.2021

Stor betydning for oss som lokal entreprenør

Øystein Angvik – Daglig leder
Øystein Angvik – Daglig leder

– Det er veldig kjekt at vi som lokal entreprenør får delta på byggingen av det nye sykehuset for Nordmøre og Romsdal. Oppdraget har stor betydning for oss, og prosjekteringsarbeidet starter opp omgående, og vi ser frem til å komme i gang med byggingen, sier Øystein Angvik, dagleg leder i Angvik Grytnes Entreprenør.

Del gjerne innlegget

Denne nettsiden bruker cookies. Ved å fortsette å bruke denne nettsiden samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler.