Angvik Byggkompani og Grytnes Entreprenør har fusjonert

angvik-grytnes-seilet-molde
Angvik Byggkompani og Grytnes Entreprenør har i 2020 fusjonert til Angvik Grytnes Entreprenør AS. Selskapet blir med dette et av Nordmøres største entreprenørselskap med over 65 ansatte.

Angvik Byggkompani og Grytnes Entreprenør har i 2020 fusjonert til Angvik Grytnes Entreprenør as. Selskapet blir med dette et av Nordmøres største entreprenørselskap med over 65 ansatte. Vi skal fortsette å være en solid lokal entreprenør med utgangspunkt i både Angvik og Sunndal, men vårt marked vil være hele Møre og Romsdal. Vi tilbyr tjenester som omfatter bygging og rehabilitering av næringsbygg og anlegg, både til offentlige og private byggherrer. Angvik Grytnes Entreprenør inngår som ett av flere samarbeidende selskap i Angvik Gruppen, og har et nært samarbeid med Angvik Prosjektering og Angvik Utvikling. Vi skal fortsatt være en trygg og kvalitetsbevisst entreprenør som leverer solide løsninger til våre kunder. Som sertifisert Miljøfyrtårn-bedrift ønsker vi å legge stor vekt på bærekraft og miljø i våre prosjekter.

Angvik Byggkompani er en solid håndtverksbedrift som er del av en tradisjonsrik familievirksomhet som har sine røtter i Angvik tilbake til 1881. Selskapet har sin styrke innen tre- og tømrerfag, og har etablert seg som en kunnskapsrik og foretrukken leverandør spesielt innen ombygging og rehabilitering av næringsbygg. Øystein Angvik har ledet bedriften de siste 20 årene.

Grytnes Entreprenør er et familieeid selskap fra Sunndalen som har en stolt historie gjennom tre generasjoner, siden etableringen i 1946 av byggmester Gunnar Grytnes. Gunnar Grytnes deltok i gjenoppbyggingen av sunndalssamfunnet og industrieventyret som startet med Aura-utbyggingen i sunndalsfjellene og etableringen av Årdal og Sunndal Verk på 50-tallet. Fra 1969 overtok sønnen Einar Grytnes som bygde opp Grytnes Entreprenør og Grytnes Betong til to solide lokale bedrifter innen bygg og anlegg. Tredje generasjon ved Tine Grytnes Laskerud overtok i 2004 og har ledet Grytnes-bedriftene siden.

Del gjerne innlegget

Denne nettsiden bruker cookies. Ved å fortsette å bruke denne nettsiden samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler.